Mobilabonnement med streaming

Danmarks stærkeste mobilabonnementer inkl. streaming af musik og film

MOBILABONNEMENT + MUSIK
Mobilabonnement med streaming - YouSee Musik

FRI
tale

3
GB data

FRI
sms/mms

4G-netværk
3 GB i EU

YouSee Musik
Ingen binding

149 kr./md.

Ingen binding • Oprettelse 99 kr. • Mindstepris 248 kr.

VI ANBEFALER:
Billigste mobilabonnement på markedet med musikstreaming inkluderet. For kun 149,- pr. md. får du et godt mobil- og musikabonnement med fri tale og roaming i EU til en fornuftig pris.
MOBILABONNEMENT + TIDAL
Mobilabonnement med streaming - Tidal

10
timers tale

30
GB data

FRI
sms/mms

4G-netværk
6 GB i EU

Tidal
Ingen binding

159 kr./md.

Ingen binding • Oprettelse 1 kr. • Mindstepris 160 kr.

VI ANBEFALER:
Med i dette mobilabonnement får du musiktjenesten Tidal, der er grundlagt af Jay Z. For 159,- pr. md. får du et solidt mobil- og musikabonnement med masser af data til streaming og roaming i EU til en lav pris.
MOBILABONNEMENT + HBO + TV 2 PLAY
Mobilabonnement med streaming - HBO   TV 2 Play

15
timers tale

30
GB data

FRI
sms/mms

4G-netværk
8 GB i EU

HBO + TV 2 Play
Ingen binding

199 kr./md.

Ingen binding • Oprettelse 0 kr. • Mindstepris 199 kr.

VI ANBEFALER:
Telmore har markedets vel nok stærkeste streamingpakker, hvor du kan vælge imellem musik, film og magasiner. For 199,- pr. md. får du HBO Nordic og TV 2 Play med i pakken samt masser af data og roaming i EU.

Mobilabonnement + Streaming = Spar penge

Rigtig mange danskere abonnerer allerede på en eller flere af de populære streamingtjenester såsom Spotify Premium, HBO Nordic, Netflix, Viaplay, TV 2 Play, C More, Tidal, Zetland, Flipp, Bookmate og Min Bio.

Ved at slå en eller flere streamingservices sammen med dit mobilabonnement, kan der være mange penge at spare.

Vi viser dig her vejen til de stærkeste mobilabonnementer med streaming af populære film- og musiktjenester inkluderet.

Telmore Play – deluxe mobilabonnement med streaming

Det absolut stærkeste mobilabonnement med streaming inkluderet er Telmore Play, hvor du i den store pakke får hele 7 streamingtjenester med i dit abonnement: HBO Nordic, TV 2 Play, C More, Flipp, Bookmate, Min Bio og Telmore Musik.

Hvis du købte hver tjeneste hver for sig, ville det løbe op i knap 700 kr./md., så du sparer altså cirka 400 kr./md. Selv hvis du kun bruger 2-3 af de tilgængelige streamingtjenester, er der stadig penge at spare.

Mobilabonnement med Spotify Premium

Mobilabonnement med Spotify

Spotify er den mest populære musikstreamingtjeneste i Danmark. Med Spotify Premium slipper du for at lytte til reklamer hele tiden og får ubegrænset adgang til millioner af musiknumre. Lige nu er det kun Telia, der tilbyder Spotify i deres mobilabonnementer.

Mobilabonnement med HBO Nordic

HBO Nordic er en af de mest populære streamingtjenester i Danmark for tv-serier med seerhits som Game of Thrones, The Walking Dead og Westworld. Telmore Play har længe være førende på markedet for mobilabonnementer med streaming og tilbyder den klart stærkeste streamingpakke med HBO Nordic inkluderet.

Mobilabonnement med HBO Nordic

Mobilabonnement med Netflix

Mobilabonnement med Netflix

På nuværende tidpunkt er der desværre ingen teleselskaber i Danmark, der inkluderer Netflix i et af deres mobilabonnementer. Følg med her på siden og bliv opdateret så snart det bliver muligt.

Imens vi venter på et mobilabonnement med streamingtjenesten Netflix, er det i stedet muligt at få en mobilpakke, der både indeholder HBO Nordic, TV 2 Play og C More.

Mobilabonnement med TV 2 Play

Med TV 2 Play får du adgang til et stort udvalg af TV 2’s programmer og film, on-demand når det passer dig. Det er kun Telmore Play, der tilbyder TV 2 Play i deres abonnementer og så får du tilmed HBO Nordic med oven i hatten og mulighed for den store streamingpakke hvor også streamingtjenesterne Telmore Musik, C More, Min Bio, Flipp, og Bookmate er inkluderet.

Mobilabonnement med TV 2 Play

Mobilabonnement med C More

Mobilabonnement med C More

C More giver dig adgang til streaming af en bred vifte af populære tv-serier, film, børneprogrammer og skandinaviske egenproduktioner. Det er kun Telmore Play, der giver C More med i et mobilabonnement, og så får du endda adskillige andre stærke streamingtjenester med i pakken.

Mobilabonnement med Viaplay

På nuværende tidpunkt er der desværre ingen teleselskaber i Danmark, der inkluderer Viaplay some en fast del i et af deres mobilabonnementer.

Men du kan til gengæld få Viaplay gratis i 3 måneder hos Telenor, når du vælger et af deres abonnementer.

Mobilabonnement med Viaplay

Mobilabonnement med Tidal

Mobilabonnement med Tidal

Tidal er en af de store musikstreamingtjenester på markedet. Tidal er grundlagt af Jay Z og har lige fra starten slået på tromme for at give mulighed for musikstreaming af en højere kvalitet, end det er muligt hos andre musikstreamingtjenester. Lige fra begyndelsen har store musiknavne flokkedes om stremingtjenesten og flere har i en periode kun været tilgængelige på Tidal, herunder Prince, Beyoncé, Taylor Swift og Kanye West.

Mobilabonnement med Zetland

Zetland er en reklamefri avis hvis mission er kun at skrive om det vigtigste og skære al støjen fra. Fokus er på dybdegående artikler. Det er endda muligt at lytte til artiklerne via deres app.

Mobilabonnement med Zetland

Mobilabonnement med Flipp

Mobilabonnement med Flipp

Flipp giver dig adgang til mere end 40 magasiner, herunder bl.a. Euroman, Eurowoman, Anders And, Her & Nu, Boligliv, Gastro, Alt for Damerne, Fit Living, Jumbobog, Basserne, Rasmus Klump og Hjemmet.

Mobilabonnement med Bookmate

Med Bookmate får du adgang til over 850.000 bogtitler, herunder over 16.000 danske og 300.000 engelsksprogede titler samt mere end 6.000 danske og 50.000 engelske lydbøger. Med Bookmate kan du læse/lytte til bøger lige hvor og hvornår det passer dig.

Mobilabonnement med Bookmate

Mobilabonnement med Min Bio

Mobilabonnement med Min Bio

Min Bio, der er skabt af Nordisk Film, er streaming i børnehøjde og giver familiens yngste adgang til at streame et væld af tegnefilm, børnefilm og -serier – alle med dansk tale. Det er også muligt at downloade børnenes favoritter og tage dem med på farten, uanset hvor turen går hen.

Billigt bredbånd | Billigt mobilt bredbånd | Mobilabonnement: Billigt | Streaming | Udland | Fri tale | Partnersider: Astapor | Social: Facebook • Twitter